Welkom bij Kunst & Beleef.
Voor het tweede jaar organiseren wij Kunst & Beleef in en om het klooster in Broeksittard.
Was het vorig jaar nog in het kader van het 200 jarig jubileum van Broeksittard, dit jaar gaan we er een jaarlijks terugkerend evenement van maken, vanwege het grote enthousiasme in 2017.
Kunst & Beleef is kleinschalig opgezet en voor iedereen toegankelijk. Maar de kunstenaars en amateurkunstenaars die zich hebben aangemeld, zijn van hoog niveau, dus laat u verrassen en verbazen over de kwaliteit en creativiteit van onze deelnemers!

Wat kunt u verwachten: Keramiek, mozaïek en beeldende kunst. Kunstschilders, spirituele kunst, Vilt en leerkunst,  Sieraden, haak-en breiwerken, patchwork en foto’s uit de oude doos.

Ook het beleef-aspect komt volop aan bod! Zo kunt u samen met een spiritueel kunstenares een schilderij maken met een speciale boodschap, gevoel of beleving, geverfd met uw handen!
Verder hebben we een heuse escape-room, een bijzondere ervaring voor durfals.
Ook mag u meedoen aan een demonstratie Biodanza of neemt u een kort Yogaklasje en worden er diverse kleine workshops gegeven, om zelf uw creativiteit te testen.

Natuurlijk is ook aan de kinderen gedacht en hebben we een kinderknutseltafel en kunnen ze zich laten schmicken door een professionele schmink-artist.

En tot slot bieden we genoeg gelegenheid om ook de innerlijke mens tevreden te stellen.
Er is koffie/thee met gebak, ijs voor de verkoeling en een warme hap in de vorm van saté en loempias.

Kortom, een dag van bewonderen, beleven en genieten!

Kunst & Beleef vind plaats op:
1 juli 2018 van 11.00-17.00 uur.
Plaats: in en om het Missieklooster
Weidom 12 (Broek)Sittard.