En toen was het zover! Zondag in alle vroegte waren de deelnemers al in de weer om hun kraam tot in de perfectie in te richten.

Het verkoelende windje in de ochtend zorgde voor de grootste uitdaging! Rondvliegende flyers ( vandaar waarschijnlijk de naam ) ,visitekaartjes, foamhoeden, schilderijen en standaards die moeite hadden met zoveel blaaskracht, werden door de deelnemers met touwtjes en stenen in bedwang gehouden en om klokslag 11 uur stond alles klaar!

Wat konden we verwachten op zo’n warme dag? Zouden de bezoekers de hitte trotseren en ons evenement bezoeken?
Maar al snel kwamen de eerste geïnteresseerden een kijkje nemen en zat het terras gezellig vol. Een heerlijke zondag op deze eerste julidag waarop men genoot van het weer met een lekker kopje koffie en Limburgse vlaai of een verkoelend drankje of ijsje.

Het werk van de 31 deelnemende Kunstenaars werd met veel interesse bekeken en er werden ook wat mooie kunstwerken gekocht en verkocht!
’s Middags was het gezellig druk en stoelen en tafels werden onder de fruitbomen gesleept om in de schaduw van de bomen nog heerlijk na te genieten!

Ook de kids hebben zich goed geamuseerd. Door Wanda Kleur Rijk werden ze prachtig geschminkt en aan de knutseltafel konden ze zelf hun creativiteit en kunstzinnigheid ontwikkelen.

Ondanks de hitte werd er ook nog gedanst bij de stand van VitaBiodanza van Marie-Josë Meijs en er werden wat reisjes geboekt bij Hendriks Dagtochten.

André’s Saté was niet aan te slepen en wij waren daarom super blij met de extra onverwachte hulp die kwam aanwaaien om van deze prachtige dag een ware happening te maken!!

Voor ons was het een zéér geslaagde dag en wij danken alle deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk de bezoekers die hebben meegewerkt om deze dag tot een geweldig evenement te maken!
Dit krijgt zéker een vervolg en wordt een jaarlijks terugkerend evenement.

Bedankt allemaal en tot volgend jaar!

Kunst & Beleef Expo Team.

.