Annet van Leest

Al sinds mijn kindertijd droomde ik ervan naar de kunstacademie te gaan en eigenlijk droom ik daar nu nog van. Helaas is het er nooit van gekomen. 

Mijn leven lang heeft mijn hoofd vol ideeën gezeten. Sinds enkele jaren is de tijd gekomen om al deze ideeën tot uiting te brengen.

Voor mij werkt het creëren van mijn ideeën zeer rustgevend en therapeutisch. Ik probeer zoveel mogelijk natuurlijke materialen met elkaar te verbinden. Ik werk graag met verschillende materialen. 

Elk materiaal heeft zijn eigen beperkingen. Ik zie het als een uitdaging om binnen die beperkingen de vorm neer te zetten die ik voor ogen heb. Mijn inspiratie komt vooral van binnenuit. Iedere keer voel ik de drang om iets nieuws te maken. Beeldhouwen, boetseren, glas in lood, schilderen en sieraden maken. Niets is voor mij te gek.

 Ook kunt u verschillende werken zien op mijn facebook pagina “tussen kunst en hobby”. 

Neem contact op met Annet

Het Werk van Annet

Hieronder een kleine impressie van het werk van Annet. Op de Kunst & Beleefmarkt kunt u haar creaties komen bewonderen en/of kopen/bestellen. Als u geïnteresseerd bent in een van mijn werken, kom dan gerust eens kijken in mijn garage kunstwinkel.