Éngele van Zitterd - Gelaen

De Stichting Éngele van Zitterd-Gelaen ondersteunt gezinnen die de eindjes niet meer aan elkaar kunnen knopen en probeert ze te helpen met ons zogenaamde “Éngele pakketten” waarmee we willen zorgen voor een bijdrage aan een dagelijkse broodmaaltijd en warme maaltijd, kleding en/of huisraad.

Daarnaast ondersteunen wij gezinnen in de vorm van begeleiding naar de diverse instanties. Ook stellen wij kritische vragen als deze instanties zich niet aan hun afspraken houden en volgen we onze “bengele” tijdens hun traject. Wij doen dit alles met een klein netwerk van vrijwilligers die, elk met hun ervaring en expertise, zijn of haar aandeel levert. We zijn continu op zoek naar sponsoring, in de vorm van levensmiddelen, kleding, huisraad of financiële bijdragen.

Wij streven ernaar deze mensen net dat ene steuntje te kunnen geven dat ze nodig hebben en ervoor zorgt dat ze het over een tijd weer helemaal zelf kunnen. We kijken dus naar de behoefte van de persoon zelf en proberen daar onze hulp op aan te passen. De Éngele van Zitterd – Gelaen werken onafhankelijk van de voedsel- of kledingbank maar ondersteunen de gedachte om verspilling te vermijden en te helpen bij diegenen die het nodig hebben. Denkt u dat u een aandeel kunt leveren of heeft u onze hulp nodig, op wat voor manier dan ook dan horen wij dat heel graag!

Contact

A: Pastoor Jacobsstraat 16a te Sittard
T: +31 (0)6 19572732
E: info@evzg.nl 
W: www.evzg.nl
Fb: https://www.facebook.com/engele

Ons Werk

Op Kunst & Beleef verkopen onze vrijwilligers allerlei zelfgemaakte producten (tegen kleine prijsjes) om de kas te spekken. Sponsoring is altijd welkom!
Wij vinden het heel erg leuk u daar te ontmoeten!