Wanda Wildeboer - Wanda Kleur Rijk

Wanda heeft haar plaats in de kunstscene verdiend door haar creativiteit, talent en professionele aanpak.

‘Wanda Kleur Rijk’ is haar huidige werknaam. Die naam doet recht aan de kleurige creaties van haar hand, maar dat is natuurlijk niet vanzelf gegaan. Zoals bij zo veel uit de hand gelopen hobby’s het geval is, ontdekte ze bij toeval dat ze over een natuurlijk talent beschikt. Tijdens een schoolfeest van haar zoon in groep 1, moesten de kinderen geschminkt worden. Vanwege een gebrek aan mensen die schmink konden aanbrengen, wierp Wanda zich op als vrijwilligster. Ze had nog geen ervaring, maar was wel altijd bezig geweest met tekenen. Een beetje tekenen met schmink durfde ze wel aan.

Haar eerste schmink sessie beviel haar zo goed dat ze dit vaker wilde gaan doen. Door veel te oefenen en de creatieve lat, ook in moeilijkheidsgraad,  steeds een stukje hoger te leggen, groeide bij haar het besef dat ze minstens zo bedreven kon worden als schmink artiesten die reeds naam hebben gemaakt. Dat bleek ook zo te zijn. Tegenwoordig verzameld ze al haar levende kunstwerken op haar facebookpagina ‘Wanda Kleur Rijk’.

Haar talent bleef niet onopgemerkt en iets meer dan een jaar geleden werd ze gevraagd door ‘Carpe Diem Events & Verhuur’, om onder haar eigen werknaam het team te komen versterken. Daar is ze natuurlijk heel erg trots op. Maar ze is vooral trots op zichzelf omdat ze dit heeft bereikt met iets dat uit nood werd geboren, een hobby werd en tegenwoordig een professioneel onderdeel van haar leven is geworden.

Neem contact op met Wanda

T: +31628455149
E: wandawildeboer@gmail.com
Fb: Wanda Kleur Rijk

‘Wanda Kleur Rijk, is voor feesten  / evenementen / workshops te boeken via ‘Carpe Diem Events & Verhuur’ tel. 0031 6 53 818 747

Het Werk van Wanda

Wanda is schmink specialiste en toont haar vaardigheden op 23 juni 2019 tijdens ‘Kunst & Beleef’
Tijdens dit evenement kunnen kinderen zich voor slechts € 1,50 p.p. door haar laten schminken. Ondertussen kunnen de ouders rustig genieten van de creaties van lokale kunstenaars en amateurkunstenaars.