Mary van Heel: BLIJsieraden

 

Sinds mijn hele leven al zoiets (;-)) wordt ik BLIJ van mooie sieraden. Dus toen ik ouder werd en zelf sieraden kon gaan maken was dat wat ik het allerliefste deed. Eerst met kralen, later met zilverklei en nu het  smeden met echt zilver.

Mijn naam is Mary van Heel-Roeters, 40 jaar, getrouwd met Bass en trotse moeder van twee kinderen, Kaatje van 9 jaar en Pux van 5 jaar. Vorig jaar augustus 2018 heb ik de grote stap gezet om ontslag te nemen als docent om mij vanaf dat moment volledig te kunnen focussen op BLIJsieraden … ik heb hier nog geen seconde spijt van gehad want dit is wat mij gelukkig maakt en waar ik BLIJ van wordt. Ik kan iedereen aanraden om zijn hart te volgen… als de omstandigheden dit toelaten…

Neem contact op met Mary van Heel

Het Werk van Mary van Heel

Hieronder een kleine impressie van het werk van Mary. Op de Kunst & Beleefmarkt kunt u haar creaties komen bewonderen en/of kopen.