Puk van de Rijdt - Objecten papier-maché

Sinds 1995 is papier-maché mijn passie.

Papier vormt de basis voor alle kunstwerken die ik maak, dit omdat het een makkelijk te bewerken materiaal is waarbij ik al mijn creativiteit kan omzetten in iets tastbaars.

 Unieke exemplaren: sinds 1995 laat ik me inspireren door alles wat ik dagelijks tegenkom. Alle kunstwerken zijn handgemaakt en bij elk voorwerp ben ik opzoek naar nieuwe vormen en mogelijkheden.Vanaf mijn kindertijd ben ik al creatief bezig (geen knutsel- of tekenwedstrijd ging aan me voorbij) ; graag wil ik deze passie met andere mensen delen, een workshop in Puk’s Fabriek past daar perfect bij!

 Kunstzinnige objecten ; het is voor mij een uitdaging om met vrolijke kleuren in combinatie met verschillende materialen én niet te vergeten HUMOR opvallende BLIKVANGERS te maken.

 Puk van de Rijdt – Verheijen, Uden.

 

Neem contact op met Puk

T: +31(0)624280070
E: info@puksfabriek.nl
W: www.puksfabriek.nl

Het Werk van Puk

Hieronder een kleine impressie van het werk van Puk.

Op de Kunst & Beleefmarkt kunt u haar creaties komen bewonderen en/of kopen/bestellen.
Ook kunt u inschrijven voor een workshop in haar atelier.