Yvonne Taks

Yvonne schildert figuratief maar ook abstract en probeert deze op een vrije manier te plaatsen op het doek. Kleuren zijn erg belangrijk en de vaak zijn de onderwerpen mens en dier. Een belangrijke keuze hierin is de vrijheid en specifieke sfeer van het beeld op te roepen door kleur en penseelstreek.  

Ik werk met acryl of olie maar experimenteer graag en probeer altijd vanuit mijn gevoel te werken, beelden die me raken, of onderwerpen die tot mijn verbeelding spreken en me bezig houden. En kijken en zien heeft voor mij hierdoor een geheel andere betekenis gekregen.

Ursi Tummers

 Ik schilder al lang en heb zelf mijn eigen stijl ontwikkeld e  schilder het liefst met kleurrijke en warme heldere tinten. Ook schilder ik graag bloemen en landschappen maar werk ook figuratief en probeer hier ook mijn eigen stijl in neer te zetten.

Ik heb meer dan 10 jaar een seniorengroep begeleidt en schilderlessen gegeven in een verzorgingshuis in Sittard. Hier creatief bezig zijn is een manier van ontspanning die veel biedt.

Ik schilder vanuit mijn gevoel en probeer dit te doen in een stijl die herkenbaar is en altijd vrolijk aanvoelt.

Neem contact op met Yvonne of Ursi

T: +31(0)
E:
W:
Fb:

Het Werk van Yvonne en Ursi

Hieronder een kleine impressie van het werk van Yvonne en Ursi.
Samen vormen zij  kunstcollectief Atelier de la Ville 
Op de Kunst & Beleefmarkt kunt u hun creaties komen bewonderen en/of kopen/bestellen.